Scandal imens în Liga 2, tentativă de mituire a arbitrilor

Un scandal uriaş a apărut înaintea ultimei etape a sezonului normal al Ligii 2. Un oficial al unui club aflat în lupta pentru promovare a fost surprins într-o tentativă de mituire a arbitrilor  înaintea meciului cu un adversar direct.

 Lupta pentru promovare în Liga 2 este pe muchie de cuțit, iar Petrolul a făcut tot posibilul pentru a ajunge în primul eșalon. Visul prahovenilor este însă pe cale să fie spulberat, chiar dacă unul dintre oficiali a încercat să mituiască brigada de arbitri de la meciul cu Mioveni, pierdut de Petrolul cu 0-1. ProSport a informat că unul dintre angajații Petrolului a fost prins în flagrant în timp ce oferea o sumă de bani unui arbitru, susțin Surse din Parchet. Ploieștenii au făcut totul pentru a câștiga „finala” cu Mioveni, pierdută pe final cu scorul de 0-1, chiar după erori mari de arbitraj împotriva gazdelor. Acela a fost ultimul meci pe banca Petrolului pentru Viorel Moldovan.

Un oficial al Petrolului ar fi încercat să mituiască arbitrul meciului cu Mioveni, în condițiile în care echipa antrenată atunci de Viorel Moldovan era condamnată să câștige, pentru a rămâne cu șanse importantă la promovarea în Liga 1, înaintea ultimei etape. Suma oferită ar fi fost între 4.000 și 6.000 de euro, după cum a scris știripesurse.ro. Banii ar fi urmat să ajungă în posesia arbitrului la finalul partidei pe care Petrolul a pierdut-o cu scorul de 0-1, după un gol marcat de Mioveni din poziție neregulamentară. "Acțiunea flagrantului a fost organizată de DGA și de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Angajatul celor de la Petrolul a fost ridicat de anchetatori și, după audieri, urmează să ajungă în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă", a mai informat Pro Sport. 

Vizualizări: 1,738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: