Victoria pe teren, necesară după victoria din instanţă a pandurilor

Victoria de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin care Pandurii şi-a câştigat drepturile financiare cuvenite pentru perioada 2014 – 2017, motivează jucătorii gorjenilor înaintea ultimului joc din sezonul normal. Elevii lui Călin Cojocaru vor să încheie prima parte a campionatului cu o victorie în faţa celor de la Unirea Slobozia.

După decizia favorabilă  a Înaltei Curți de Casație și Justiție, care a stabilit ca membrii-asociați ai clubului fanion al Gorjului să plătească cotizațiile aferente anilor 2014-2017, în valoare de peste 3 milioane de euro, Pandurii nu concepe să nu evite retrogradarea. Chiar dacă echipa antrenată de Călin Cojocaru se află pe ultimul loc în Liga 2, la egalitate de puncte cu Aerostar Bacău, gorjenii speră să adune puncte în partea a doua a acestui sezon, în play-out, dar vor să câştige şi ultimul meci al sezonului normal.

Jucătorii au moralul ridicat, după ce în precedentele trei etape au remizat cu Aerostar Bacău, ASU Politehnica Timișoara și SCM Gloria Buzău, scor 1-1 de fiecare dată. ”După decizia instanței, cea mai frumoasă bucurie ar trebui să fie pe suprafața verde, unde sperăm noi să punem în teren o partitură bună și să facem unul dintre cele mai frumoase meciuri pentru a sărbători această victorie și munca titanică pe care au depus-o jucătorii până acum. Suntem motivați și sper ca această decizie să nu transmită neapărat o stare de euforie, deși nici nu mai știm să ne bucurăm. Anii trecuți peste noi ne-au adus în această situație, însă cu siguranță ne dorim victoria duminică”, a precizat directorul sportiv al echipei Pandurii, Camilian Floroiu la Radio Accent.

Înainte de ultima etapă a sezonului regulat, gorjenii se află la 11 puncte de locul care asigură menținerea în eșalonul secund, poziție pe care se află în prezent Ripensia Timișoara. Duminică, de la ora 15:00, Pandurii întâlnește, pe teren propriu, Unirea Slobozia, ocupanta locului 16, de care o despart 9 puncte.

Vizualizări: 1,127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: