Gilortul Cărbuneşti a urcat pe podium în seria 7

Gilortul Târgu Cărbuneşti a câştigat bătălia pentru podium cu Măgura Cisnădie, echipă care s-a aflat pe locul al treilea până la meciul de sâmbătă. Gorjenii din Liga 3 s-au impus cu scorul de 4-0 şi au urcat astfel pe podium în seria a şaptea.

Gilortul a început bine seria de trei partide oficiale pe care le are de disputat în această săptămână. Gorjenii antrenaţi de Florin Popete au învins, pe teren propriu, ocupanta locului trei şi au urcat pe podium. Sosită cu lotul decimat la Cărbunești din cauza problemelor medicale generate de coronavirus, formația oaspete de la Cisnădie nu a avut nicio șansă în fața tinerei echipe a Gilortului. Cu doar 14 jucători pe foaie, Măgura a oferit o replică palidă formației gorjene. Jocul a curs într-o singură direcție, fără ca sibienii să amenințe periculos poarta lui Constantinescu.

Dominarea autoritară a gazdelor s-a concretizat prin patru reușite spectaculoase ale lui Constantin Roncea (2), Bogdan Dănăricu și Ion Berescu. În urma succesului de sâmbătă, Gilortul a acumulat 14 puncte, obținute din 4 victorii și 2 egaluri şi a făcut schimb de locuri cu Măgura Cisnădie. Formaţia gorjeană a urcat pe ultima treaptă a podiumului, poziție care poate fi consolidată miercuri printr-un rezultat pozitiv în restanța pe care Gilortul o are de jucat cu Jiul Petroșani.

Gilortul Târgu Cărbuneşti – Măgura Cisnădie 4-0 (1-0)

Au marcat: Constantin Roncea (36', 68'), Bogdan Dănăricu (70'), Ion Berescu (86').

Gilortul: Constantinescu – Afrim, Dolcescu (cpt), Popa, Bărăitaru (78' Cocioabă) – Oprișa, Miroiu – Bubuioc (63' Almăjanu), Dănăricu (73' Filip), Cocină (78' Stăniloiu) – Roncea (73' Berescu). Rezerve neutilizate: Poenaru – Popete, Safta, Avramescu. Antrenor: Florin Popete.

Măgura: Gurincu – Lomnășan, Macrea (73' Gligor), Condrea (cpt), Topor – Cornea, Cotofan (46' Dragomir), Bărculeț, Stelea (81' Mila) – Turcu, Pereanu. Antrenor: Ioan Luca.

Arbitri: Mădălin-Alexandru Dumitru (Pitești), Andrei Pantea (Arad) și Alina Mihoc (Arad). Observatori FRF: Dan-Alexandru Miholcea (Bocșa) și Călin-Marius Orbonaș (Hunedoara).

Vizualizări: 569

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: