Stoican nu crede în plecarea antrenorului campioanei  

Antrenorul Flavius Stoican nu crede în plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. Invitat la emisiunea Pro Sport Live, antrenorul echipei Viitorul Târgu Jiu a spus că e convins că echipa campioană a României nu va rămâne fără antrenor.  

Dan Petrescu și-a anunțat retragerea de la CFR Cluj, după ce ardelenii au pierdut pe teren propriu duelul cu Gaz Metan.

Flavius Stoican este convins că echipa campioană nu va rămâne fără antrenor și că „Bursucul” se va lupta și în acest an pentru titlu. Antrenorul formației ACS Viitorul Târgu Jiu a declarat, într-un interviu acordat „ProSport Live”, că Petrescu va rămâne la echipa din Gruia. „Sunt convins că a obosit, așa cum a declarat și el. Este cea mai importantă voce de la CFR Cluj! Și cu certuri, și cu discuții, și cu încurajări, și cu transferuri, și cu jucători. Se vede că a obosit și poate de aceea este recalcitrant. Eu cred că va continua în Liga 1 până la final și cred că va fi o nucă tare pentru cele două contracandidate la titlu și va duce același nivel. Sunt situații, la unele echipe, când antrenorul are probleme: jucători accidentați sau alte chestiuni legate de lot. Există riscul să te duci pe o pantă descendentă, dar prin stilul lui se va hrăni și cu necazurile altor echipe. Cred că va avea puterea să ducă până la final acest campionat”, a declarat Flavius Stoican, într-un interviu exclusiv acordat „ProSport Live”.  Stoican antrenează de mai bine de 10 ani în România. Dinamo, Poli Iași, Pandurii și FC Voluntari sunt trei din echipele din Liga 1 pe care le-a pregătit.

La CFR Cluj a fost scandal după meciul cu Gaz Metan Mediaș. Patronul Neluțu Varga a spus că echipa pe care o finanțează nu se va prezenta la partida cu FC Argeș, dar s-a răzgândit. Dan Petrescu s-a dezlănțuit și a spus că s-a săturat de arbitrajele din România ameninţând că pleacă. După aceea și-a mai nuanțat declarațiile și a afirmat că se gândește să-și ia câteva zile de vacanță.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: