Gilortul, decisă să rămână neînvinsă și la Filiași

Liderul nescontat al seriei a 7-a, Gilortul Târgu Cărbunești, este singura formație care a acumulat maximum de puncte. Gorjenii se deplasează vineri la Filiași, acolo unde vor întâlni formația locală, CSO Filiași, pe Stadionul Orășenesc, începând cu ora 17:00.

Deși neînvinsă în campionat, cu maxim de puncte acumulate, Gilortul nu este favorită în acest meci. Cel puțin prin prisma experienței jucătorilor dar și a performanțelor anterioare ale echipei, CSO Filiași pornește favorită. Totuși gorjenii sunt optimiști și speră să reușească să rămână neînvinși. ‚Adversara noastră este cotată cu șanse mari la accederea în play-off, dar vine după o înfrângere usturătoare la Orăștie, scor 0-5, în fața principalei favorite la câștigarea seriei, CSM Deva. Jucătorii noștri au moralul ridicat și speră să se întoarcă cu un rezultat pozitiv din județul vecin. Dacă băieții noștri vor juca cu aceeași determinare și dăruire ca în meciul cu Șimian și vor pune în practică ceea ce au pregătit la antrenamente în această săptămână, nu au cum să piardă la Filiași. În teren depinde doar de ei și de șansă”, au scris cei de la Gilortul pe pagina oficială. În ultima etapă Gilortul s-a impus fără probleme în fața Viitorului Șimian. Alexandru Avramescu și Răzvan Istudor sunt, în continuare, absenții din lotul Gilortului pe care Alex Stoica nu se poate baza. Sunt șanse ca Istudor să revină pe teren după 2-3 săptămâni, iar Avramescu după terminarea turului.

Formația din Filiași ocupă poziția a cincea cu 7 puncte, la fel ca Jiul Petroșani și Voința Lupac, cele două formații devansându-i pe doljeni la golaveraj. În cele două meciuri disputate pe teren propriu, Filiași a remizat, 1-1, cu ACS Viitorul Târgu Jiu 2 și a învins, în ultimul minut de joc, Jiul Petroșani, scor 1-0. 

Vizualizări: 293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: