Decizie radicală a lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a luat o decizie radicală și își vinde bolidul Lamborghini Urus Mansory Venatus pe care l-a cumpărat cu peste 400.000 de euro. Bolidul de lux este fabricat în ediție limitată și numai 25 de oameni din întreaga lume conduc această mașină de vis, printre care se numără și Adrian Mititelu Jr, fiul patronului de la FCU Craiova.

Pachetul de tuning de la Mansory Venatus a costat 100.000 de euro. Astfel, actualul antrenor de la Universitatea Craiova a hotărât să-și vândă bolidul cu 530.000 de euro și e dispus să o lase la 500.000 de euro. Interesant este că mașina e scoasă  la vânzare pe persoană fizică, iar în dreptul proprietarului este trecut numele lui Mirel Rădoi.

Selecționerul echipei naționale a României este cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru mașinile puternice și de lux, iar acesta are în garajul său bolizi care valorează peste un milion de euro.

Pe lângă Mercedesul AMG GT 64 S 4 – Door Coupe echipat cu un motor V8 tin-turbo cu 639 de cai putere care valorează peste 200.000 de euro și Rolls-Royce Cyllinar Bullionaire în valoare de 800.000 de euro la volanul căruia a fost surprins în nenumărate rânduri, selecționerul echipei naționale are și acest Lamborghini Urus Mansory. Printre dotările interesante ale lui Lamborghini Urus Mansory se numără: Centura de siguranță cu airbag spate, Head up display, Scaun cu memorie, Frane carbo-ceramice, Incălzire auxiliară, Avertizare sonora pre-coliziune, Scaune față ventilate.

La meciul FCSB - Saburtalo, Mirel Rădoi a venit cu o mașină spectaculoasă, un Mercedes BRABUS 900 Rocket Edition care costă 600.000 de euro și e produs în doar câteva zeci de exemplare. ”Bestia” produsă de Mercedes este, însă, doar o piesă din colecția impresionantă de mașini a lui Mirel Rădoi care spune că a dat peste 6 milioane de euro pe mașini. ”Eu am câştigat 15 milioane în toată cariera, din care vreo șase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri”, recunoștea Mirel Rădoi în urmă cu câțiva ani.

De-a lungul timpului, Mirel Rădoi a mai condus BMW X6, Aston Martin Rapide, Bentley Continental GT, Bentley Bentayga sau Ferrari F12 Berlinetta.

Galerie foto


Vizualizări: 1,833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: