Sabine Klimek s-a recuperat și joacă în meciul cu Slatina

Următorul meci de Liga Florilor programat la Târgu Jiu este partida CSM Târgu Jiu – CSM Slatina. Jocul poate fi urmărit duminică, 25 septembrie, cu începere de la ora 18:00 la Sla Sporturilor din Târgu Jiu.

Sabine Klimek este foarte aproape de a reveni pe terenul de joc, într-o partidă oficială pentru CSM Târgu Jiu. Coordonatorul de joc al grupării gorjene s-a recuperat foarte bine după operația la genunchi și a primit acceptul medicului pentru a evolua. Jucătoarea a început antrenamentele de două săptămâni și speră să revină pe teren la meciul cu CSM Slatina, a informat csmtargujiu.ro. Partida, care contează pentru etapa a-5-a din Liga Florilor, este programată pentru duminică, 25 septembrie, de la ora 18.00. Klimek are încredere în echipă și în forțele sale. ”Nu văd Slatina ca echipă favorită. Noi avem încredere în forțele noastre și sper să ieșim victorioase după acest meci”, a declarat la conferința de presă premergătoare acestui meci, Sabine Klimek, nerăbdătoare să revină pe teren. Chiar dacă nu este la potențial maxim, aceasta își dorește să revină cât mai repede pe terenul de joc pentru a pune umărul la îndeplinirea obiectivului grupării gorjene, acela de a se menține în Liga Florilor.

Sabine Klimek este convinsă că echipa din Târgu Jiu va fi capabilă de rezultate surpriză în acest campionat și crede cu tărie că CSM Târgu Jiu va rămâne pe prima scenă a handbalului românesc.

Vizualizări: 313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: