Dinamo Bucureşti – CSM Târgu Jiu, scor 94-63

CSM Târgu Jiu a pierdut partida amicală disputată miercuri, 21 septembrie, în deplasare, pe terenul echipei Dinamo Bucureşti. Formaţia bucureşteană s-a impus cu scorul de 94-63.

Meciul cu formația bucureșteană s-a disputat în cadrul Cupei Dinamo şi a fost ultimul test de pregătire al grupării gorjene înainte de debutul într-o nouă ediţie a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Echipa pregătită de Claudiu Alionescu s-a deplasat miercuri în capitală, unde în Sala Dinamo a dat peste o echipă într-o bună dispoziţie de joc. Primul act a fost unul destul de echilibrat, dar cu un uşor plus pentru formaţia dinamovistă care a încheiat primele 10 minute de joc cu 5 puncte avans pe tabelă, scor 18-13. Şi actul doi a început într-o notă de echilibru, însă Dinamo a avut câteva momente bune de joc şi s-a desprins pe tabelă. Gazdele şi-au trecut în cont şi actul doi cu 26-15 şi au intrat la cabine cu un avantaj destul de consistent, scor 44-28. Gorjenii nu s-au regăsit nici după pauză, în timp ce formaţia bucureşteană şi-a mărit constant avantajul pe tabelă. A fost un sfert dominat de Dinamo, care a juns la 74-43 pe tabelă, înainte de actul decisiv. Utimul sfert a fost unul echilibrat, încheiat la egalitate, 20-20, dar scorul final a fost unul favorabil gazdelor, 94-63, după cum a informat csmtargujiu.ro.

Shamiel Stevenson a fost cel mai bun marcator din tabăra gorjeană cu 14p marcate, fiind urmat de Dylan Frye, cu 12p şi Andrey Agafonov cu 10p. Dintre jucătorii români, cel mai în formă la acest meci a fost Andrei Gheorghe, care a reuşit 8p.

Vizualizări: 324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: