Vrea să prindă podiumul la Campionatul Național de Alergare Montană

Etapele finale ale Campionatului Național de Alergare Montană pe distanță lungă și pe distanță scurtă vor avea loc în week-end la Câmpulung Moldovenesc. La competiția din perioada 24-25 septembrie va alerga și sportiva din Gorj Andreea Chivoiu care și-a propus să urce pe podium.

Atleta Andreea Chivoiu, care a fost cooptată în vara acestui an în cadrul secției de atletism a CSM Târgu Jiu, va participa la finalul acestei săptămâni la etapele finale ale Campionatului Național de Alergare Montană pe distanță lungă și pe distanță scurtă, a informat csmtargujiu.ro. Cele două etape vor avea loc sâmbătă și duminică, 24 și 25 septembrie 2022, la Câmpulung Moldovenesc. Gorjeanca Andreea Chivoiu, atletă cu dubla legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, își dorește să urce pe podium la competițiile de la Câmpulung Moldovenesc.

Andreea Chivoiu este campioana națională la senioare pe distanța de 10 km pe șosea, titlu obținut în 2021 și multiplă medaliată în concursurile naționale. Acum țintește din nou podiumul la cele două etape de alergare montană, care se vor desfășura la finalul acestei săptămâni. Sportiva spune că a muncit mult la antrenamente și este gata pentru cursele de la Câmpulung.

Prima cursă în care va lua startul este alergarea montană pe distanță lungă, de 36 Km, cursă care este programată sâmbătă, 24 septembrie. A doua zi, duminică, 25 septembrie, Andreea va alerga și în etapa finală pe distanță scurtă, de 12 Km.

Vizualizări: 255

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: