Gilortul, în fața celui mai important examen

Gilortul Târgu Cărbuneşti va întâlni în acest week-end principala candidată la promovare din seria a 7-a. Gorjenii vor juca în deplasare cu Viitorul Şelimbăr, meciul fiind programat vineri, cu începere de la ora 15:00.

Echipa din Cărbuneşti va susține vineri, începând cu ora 15:00, cel mai dificil test al turului, împotriva principalei candidate la șefia seriei a 7-a, Viitorul Șelimbăr. Formația sibiană mai are de disputat restanța cu Minerul Costești, şi poate fi astfel liderul seriei în cazul unei victorii.

Gazdele de la Şelimbăr au în lot nume sonore, cu multe meciuri la nivelul primelor două ligi precum Tătar, Curtean, Cîrstean, Neacșa, Vișa şi  Monea. Viitorul Șelimbăr va beneficia, în curând, de un stadion modern, fapt ce face ca în acest sezon să dispute meciurile considerate pe teren propriu la Rășinari şi la Avrig, pe stadionul din Rășinari disputând meciurile de pe teren propriu și AFC Hermannstadt 2.

În etapele în care echipa secundă a orașului Sibiu joacă în deplasare, Șelimbărul dispută meciurile în care este gazdă la Rășinari, acolo unde va juca și vineri cu Gilortul. Cei de la Cărbuneşti şi-au făcut temele şi ştiu punctele forte ale adversarului dar au încredere şi în echipa lor: „Băieții noștri sunt concentrați și conștienți că au în față un adversar redutabil, foarte periculos la fazele fixe, dar știu că din această dispută nu au decât de câștigat. Dacă vor juca cu aceeași determinare ca în meciurile cu Deva și Dăești și cu o bună organizare a jocului defensiv, favoriții noștri pot face o figură frumoasă”.

Partida dintre Viitorul și Gilortul va fi arbitrată de o brigada timișoreană formată din Claudiu Gaitin – la centru, Mădălin Bulgarașu și Patrik-Ștefan Sandu – asistenți.

Vizualizări: 420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: