Când ar putea reveni Koljic la Craiova

Craiova s-a întărit serios pentru restul sezonului, iar Sorin Cârțu este încântat de mutările perfectate de Mihai Rotaru. Fostul mare jucător din Bănie are și vești despre Elvir Koljic, care a fost deja operat dar timp de o lună şi jumătate nu are voie să meargă. 


Elvir Koljic a fost operat, după accidentarea horror suferită la Universitatea Craiova – Poli Iași. Universitatea Craiova a transmis că Elvir Koljic a fost operat cu succes și că va începe în curând recuperarea, după accidentarea horror pe care a suferit-o în meciul cu Poli Iași.  Elvir Koljic a fost accidentat de Marius Mihalache în minutul 35 al primei reprize de la Universitatea Craiova – Poli Iași, meci câștigat cu 1-0 de formația din Bănie. „Koljic a fost operat, a reușit, a fost externat, e la un hotel aproape de zona unde face recuperarea. Rămâne acolo o perioadă. 1 lună și jumătate nu are voie să pună piciorul jos. De fapt, el a început recuperarea de acum, la o zi sau două. Păcat că nu e acum și el cu noi, am fi fost și mai puternici”, a spus Sorin Cârţu care regretă absenţa lui Koljic.

Elvir Koljic s-a accidentat pentru prima oară când evolua la Lech Poznan. A doua oară la naţionala Bosniei, imediat după ce fusese introdus pe teren. A treia oară şi a patra oară în tricoul Craiovei, într-un meci la Voluntari şi vineri, după o intrare tare a lui Mihalache. Cele patru accidentări grave ale lui Elvir Koljic sunt în decurs de 3 ani. Elvir Koljic s-a accidentat pentru prima oară când evolua la Lech Poznan. A doua oară la naţionala Bosniei, imediat după ce fusese introdus pe teren. A treia oară şi a patra oară în tricoul Craiovei, într-un meci la Voluntari şi vineri, după o intrare tare a lui Mihalache. Cele patru accidentări grave ale lui Elvir Koljic sunt în decurs de 3 ani. Bosniacul are fractură de peroneu şi va rata tot acest sezon.

Vizualizări: 1,130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: