Învinși acasă, din penalty, de CSM Slatina

Două echipe din Oltenia, care erau vecine de clasament înaintea meciului de la Târgu Jiu s-au duelat în penultima etapă a sezonului regulat. Meciul dintre ACS Viitorul Târgu Jiu și CSM Slatina s-a încheiat cu victoria oaspeților care s-au impus grație unui penalty.

Oaspeții s-au impus cu 1-0, dintr-un penalty scos de Cătălin Doman și transformat, cu siguranță, de George Leață, în minutul 29. Prima ocazie mare a meciului aparținuse gazdelor, în minutul 13, când șutul lui Dulca, la firul ierbii, de la 18 metri, fusese respins în corner de portarul Pop.

Echipa antrenată de Dan Oprescu a fost mai periculoasă în partea secundă, când a ratat prin Trașcu (78) și Ciocâlteu (86). Godja a avusese cea mai mai mare ocazie a gazdelor în minutul 70, când, din 6 metri, a trimis, din cădere, peste transversală. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-1 și CSM Slatina a rămas pe locul 11 în clasament, în timp ce ACS Viitorul a coborât pe poziția a 13-a.

Etapa trecută, ambele echipe înregistraseră remize albe, ACS  Viitorul la Metaloglobus, iar CSM Slatina acasă cu SC Oțelul Galați, astfel că trupa de la malul Oltului a rămas fără gol primit după meciul de la Târgu Jiu, în timp ce ACS Viitorul e fără gol marcat în acest început de an.

CSM Slatina s-a distanțat însă la patru puncte și va avea un play-out mai liniștit, lipsit de emoțiile retrogradării. Înaintea startului etapei avea șanse matematice inclusiv să prindă play-off-ul, însă, în ciuda victoriei sale, celelalte rezultate nu au ajutat-o, astfel că nu mai poate ajunge pe locul 6.

Vizualizări: 553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: