Gilortul s-a calificat în Turul 2 din Cupa României

Gilortul Târgu Cărbunești va merge mai departe în Cupa României, calificându-se miercuri în Turul 2 al competiției. Gorjenii au învins cu scorul de 3-0 pe Viitorul Șimian prin golurile marcate de Bogdan Dănăricu (45’+3), Denis Bucur (58’) și Alexandru Avramescu (84’).

 Gilortul va merge mai departe în Cupa României după ce a trecut cu scorul de 3-0 de Viitorul Șimian. „Geniul lui Dănăricu, vivacitatea lui Bucur și siguranța lui Avramescu duc Gilortul în turul 2 al Cupei României. Echipa noastră a trecut fără prea mari emoții de Viitorul Șimian și va juca în turul următor al cupei, miercuri 31 august, de la ora 17:30, adversara echipei noastre urmând să fie aflată săptămâna viitoare”, a fost mesajul celor de la Gilortul pentru suporterii care nu au putut merge la meci.

În prima repriză jocul a fost oarecum echilibrat, însă Gilortul s-a impus la numărul ocaziilor de gol. Scorul a fost deschis în ultimul minut de prelungiri, când Oprișa care a recuperat un balon la 30 m de poarta oaspeților, l-a angajat central pe Bogdan Dănăricu care a plasat  balonul pe lângă Ciută de la marginea careului mare. În partea secundă Gilortul a jucat mai dezinvolt și a controlat disputa fără probleme.  În minutul 59 Dănăricu l-a lansat în tușa stângă pe Denis Bucur, acesta a făcut o cursă fabuloasă, a intrat în careu și l-a executat cu sânge rece pe Ciută. Ultima reușită a Gilortului a aparținut căpitanului echipei, Alexandru Avramescu, care a marcat fără emoții de la punctul cu var, penalty-ul obținut de Cornicioiu.

Vizualizări: 788

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: