Gilortul s-a reunit, Tătaru a semnat cu echipa din Cărbuneşti

Echipa de Liga 3 Gilortul Târgu Cărbuneşti s-a reunit marţi în vederea pregătirii părţii a doua a sezonului. Părăsită de foarte mulţi jucători în pauza competiţională, echipa care reprezintă Gorjul în cel de-al treilea eşalon este acum în perioada de formare a lotului.

 Jucătorii de la Gilortul Târgu Cărbuneşti s-au reunit marţi sub comanda antrenorilor Mario Găman și Bobi Staicu. Alb-albaștrii s-au despărțit deja de portarul Ovidiu Jianu, care a ales să joace în partea a doua a sezonului pentru CSO Filiași, de închizătorul Monel Cîrstoiu care, după un an petrecut la Cărbunești, a plecat în Moldova, la Știința Miroslava, dar și de Marius Ion, plecat la Cetate Deva. Şi Vlad Gîlceavă și-a exprimat dorința să se întoarcă la Știința Turceni iar conducerea clubului analizează situația cedării acestuia. În aceste condiții, staff-ul tehnic trebuie să găsească urgent soluții pentru completarea lotului. Mario Găman se află deja în tratative cu 6-7 jucători și așteaptă răspunsul acestora până la sfârșitul acestei săptămâni. La reunire au fost prezenţi şi reprezentanţii autorităţilor locale, semn că echipa va fi sprijinită în continuare pentru a se salva de la retrogradare. „Au fost şi primarul şi viceprimarul la reunire şi le-au transmis mesajul dumnealor jucătorilor. Ne bucurăm că, atât cât ne-au promis cei de la primărie, şi-au onorat promisiunile şi sunt alături de echipă. În afară de jucătorul Oprişa care  este din Petroşani, în rest toţi jucătorii sunt de pe plan local sau din judeţul Gorj”, a spus antrenorul Mario Găman la Radio Infinit recunoscând că are în faţă o muncă grea şi un retur dificil: „Este o muncă grea dar eu am încredere în echipa tânără pe care o avem, cu o pregătire fizică bună şi apoi cu pregătirea specifică jocului de fotbal, cred că vom putea alinia o echipă frumoasă, pozitivă, cum am fost şi în turul campionatului. Este o misiune foarte grea pentru noi dar ne plac provocările, ne place ceea ce facem şi atmosfera pe care am creat-o acolo.”

Mario Găman a confirmat deja transferul lui Ionuţ Tătaru, fost jucător de la Pandurii care are experienţă şi poate ajuta foarte mult lotul de jucători tineri pe care îi are acum Gilortul. Tot de la Pandurii vor mai veni o serie de jucători juniori de la grupele de republicani ale clubului.

Vizualizări: 969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: