Bălăeţ: Sunt dispus să merg până la capăt cu mandatul de trei ani la CSM

Directorul Clubului Sportiv Municipal nu pare deloc afectat de vestea că Tribunalul Gorj a decis anularea concursului pe care îl câştigase în urmă cu un an. Robert Bălăeţ se declară dispus să își ducă la final mandatul de trei ani primit pentru a conduce CSM Târgu Jiu, iar dacă procesul va urma cursul pe care îl au de regulă toate procesele din România are toate șansele să reușească.

Directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, nu a dorit să comenteze decizia instanţei în ceea ce priveşte anularea concursului pe care l-a promovat în urmă cu un an. „Nu am ce să comentez eu, instanţa, dacă aşa a decis, aşa a crezut de cuvinţă. Urmează alţi paşi acum, va fi un recurs, dar eu nu mă gândesc la acest lucru pentru că vom avea competiţii foarte multe şi în acest week-end, sunt concentrat pe ceea ce fac la club. Eu ştiu că am susţinut un concurs adevărat, m-am prezentat la probe, am câştigat şi drept urmare sunt director la CSM. În rest, ce se va întâmpla ne va spune justiţia. Nu vreau să fac eu declaraţii pe această temă pentru că sunt mai mulţi paşi de urmat şi avocaţii se vor ocupa”, a declarat directorul CSM.

Bălăeț crede că discuţiile pe această temă sunt premature, pentru că mai sunt mulţi paşi de urmat. Bălăeţ a mai precizat că vrea să îşi ducă la final mandatul de trei ani în fruntea CSM Târgu Jiu, de aceea este concentrat la munca pe care o desfăşoară la club: „Este prematur să vorbesc despre ce va fi dacă sentinţa va rămâne aceeaşi. Pentru că nu ştim ce se întâmpla şi, sincer, nici nu mă gândesc la ce s-ar putea întâmpla, am depus foarte multă muncă la acest club şi sunt foarte concentrat pe ceea ce fac aici la CSM. Sunt convins că se va face dreptate şi nu mă pot gândi dacă se va organiza din nou concurs dacă mă voi mai prezenta. Pentru că este devreme. Aşa cum am spus şi când am avut o ofertă de a pleca de la CSM, sunt dispus să merg până la capăt cu acest mandat de trei ani în fruntea CSM şi să fac lucruri bune la Târgu Jiu”.  

Robert Bălăeţ a câştigat concursul pentru şefia CSM în urmă cu un an iar dacă procesul va merge acum la Curtea de Apel Craiova ar mai putea dura cel puţin un an până la finalizarea sa cu o decizie favorabilă sau nu, caz în care se mai poate  face apel şi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Astfel că directorul CSM Târgu Jiu poate să îşi ducă liniştit la final acest mandat de şef al clubului primăriei.

Vizualizări: 400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: