Gilortul sărbătoreşte un nou sezon de Liga 3

Gilortul Târgu Cărbuneşti poate sărbătorii oficial menţinerea în Liga 3  după ce Federaţia Română de Fotbal a hotărât ca meciurile rămase din acest sezon de Liga 3 să nu se mai dispute, din cauza pandemiei de COVID-19. Oficialii clubului gorjean şi-au felicitat deja jucătorii şi antrenorii chiar dacă salvarea nu s-a realizat pe teren.

Sezonul de Liga 3 a fost înghețat şi nicio echipă nu retrogradează iar gorjenii de la Gilortul Târgu Cărbunești pot sărbătorii salvarea de la retrogradare. Ultima clasată a Seriei 4 va rămâne în Liga 3 fără să mai joace conform deciziei FRF care a stabilit şi faptul că Liga 3, sezonul 2020-2021, va avea 5 serii de câte 18 echipe. „Chiar dacă performanța clubului nostru a fost realizată în aceste condiții, merită felicitați toți aceia care au muncit pentru culorile alb-albastre: antrenori, jucători, staff administrativ, autorități locale, sponsori și suporteri”, au anunţat oficial conducătorii clubului din Cărbuneşti care avea totuşi un joc bun în ultima perioadă după un debut cu trac în Liga 3: „Echipa a început cu trac campionatul, pentru mulți jucători Liga 3 fiind o premieră, dar după pregătirea realizată cu mult profesionism de către cuplul de antrenori ai Gilortului, rezultatele au început să apară atât prin punctele acumulate, însă mai cu seamă prin jocul etalat, pregătirea fizică și tehnico-tactică, evoluția jucătorilor noștri fiind apreciată mai de fiecare dată de către oamenii de fotbal”.

Prin hotărârea Comitetului de Urgență FRF din 11 mai 2020, campionatul Ligii 3 nu va mai fi reluat pentru partidele rămase de disputat în sezonul 2019-2020. Având în vedere recomandările făcute în vederea reluării antrenamentelor sportive, ținând cont de faptul că majoritatea cluburilor nu dețin resursele materiale, umane și financiare pentru a îndeplini condițiile menționate în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății și considerând că meritul sportiv trebuie să primeze, Comitetul de Urgență FRF a validat propunerea Departamentului Competiții FRF, avizată de Administrația FRF în urma consultărilor avute cu membrii afiliați.

Vizualizări: 477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: