Liviu Andrieş este antrenor la echipa de fete a CSM Târgu Jiu

Antrenorul Liviu Andrieş va pregăti echipa de senioare a CSM Târgu Jiu, formaţie aflată acum la debutul în Campionatul Naţional de Handbal feminin, Divizia A. Prezenţa unui antrenor de Liga Naţională pe banca echipei, şi cu mare experienţă în handbalul feminin, demonstrează că la CSM Târgu Jiu se doreşte mai mult decât o echipă de ligă secundă.

Fost mare jucător, dar şi antrenor la mai multe echipe de Liga Naţională, Liviu Andrieş este probabil cea mai bună achiziţie a CSM Târgu Jiu. Fostul mare handbalist al Târgu Jiului, care are în CV prezenţe în cupele europene, dar şi prezenţe pe banca multor echipe din Divizia A şi Liga Naţională, a fost alegerea CSM Târgu Jiu pentru echipa de senioare a CSM. Deja a fost înscrisă în campionat echipa de senioare, care va activa în Divizia A, pentru care a fost făcută selecţia şi care este antrenată de Liviu Andrieş. „Am încheiat un contract de activitate sportivă cu antrenorul Liviu Andrieş, antrenor cu vechi ştate în Liga Naţională, cred că are peste zece ani de activitate. A şi început activitatea de pe data de 1 august cu echipa de fete, Divizia A feminin, şi a fost făcută o selecţie de fete de la LPS, dar şi din alte localităţi, peste 25 de sportive fiind în probe de joc. Au făcut pregătire zilnic şi acum avem în proporţie de 95% lotul finalizat pentru echipa de Divizia A unde eu cred că vom face o figură frumoasă”, a spus şeful secţiei de handbal a CSM, Dan Ilieş, referitor la echipa de handbal feminin care din data de 7 septembrie va debuta în noul sezon.

CSM Târgu Jiu a fost deja inclusă de Federaţia Română de Handbal în campionatul senioarelor, în Seria C a Diviziei A, alături de Dacia Mioveni, Activ Ploiești, CSU Târgovişte, ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub şi Naţional Râmnicu Vâlcea.

În prima etapă echipa de senioare a CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, pe data de 7 septembrie, cu CSU Târgovişte.

Galerie foto


Vizualizări: 1,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: