CFR Cluj, calificare senzaţională în Liga Campionilor

Meciul dintre Celtic - CFR Cluj s-a încheiat cu scorul de 3-4  pe stadionul din Glasgow iar campioana României s-a calificat şi joacă mai departe în Liga Campionilor. CFR Cluj se va duela cu Slavia Praga în playoff-ul Ligii Campionilor. Scorul a fost egal, 3-3 după 90 de minute de joc iar golul victoriei a fost înscris de fostul pandur Ţucudean în prelungirile jocului.

Celtic - CFR Cluj 3-4 (Forrest 51, Edouard 61, Christie 76 / Deac 27, Omrani 73 şi 80, Ţucudean 95). Scorul a fost 1-1 în turul de la Cluj.

Stadion: Celtic Park (Glasgow / 60.832 de locuri)

CFR Cluj a jucat în această seară returul cu Celtic, din turul III prelimiar al Ligii Campionilor. Partida care a început la ora 21:45 s-a încheiat cu scorul de 3-4, scor care califică echipa campioană a României în play-off-ul competiţiei. Cele două echipe au remizat în tur, scor 1-1. Câștigătoarea acestei duble manșe va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Slavia Praga iar învinsa merge în play-off-ul Europa League, unde va întâlni Sheriff Tiraspol (Moldova) sau AIK Stockholm (Suedia).

Vizualizări: 1,449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: