Bogoi a prezentat doi tineri de viitor, Vişan şi Nichifor

Pandurii Târgu Jiu nu a perfectat multe transferuri, dar toţi jucătorii care au fost aduşi şi legitimaţi au debutat deja în primele două etape. Printre aceştia tinerii Bogdan Vişan şi Adrian Nichifor, care au fost prezentaţi oficial de către antrenorul Adrian Bogoi la conferinţa de presă a clubului Pandurii.

La Pandurii Târgu Jiu, jucătorii nou veniţi pot fi număraţi pe degetele de la o mână, fiind vorba doar de patru transferuri, un portar, Iulian Dinu, şi trei jucători de câmp, Paul Chiş, Bogdan Vişan şi Adrian Nichifor. Antrenorul pandurilor a prezentat presei doi dintre tinerii sub 19 ani din lot pe care deja i-a aruncat în luptă în primele două etape, deşi unul dintre ei nu a jucat nici măcar la Liga 3.

Este vorba de Bogdan Vişan, un fundaş de 18 ani care a mai jucat pentru echipa de juniori a  CSA Steaua Bucureşti, şi  de Adrian Nichifor, un atacant de 19 ani care a evoluat sezonul trecut pentru CS Universitatea Craiova II. „Transferuri până acum au fost făcute foarte puţine, doar trei jucători de câmp şi toţi trei sunt foarte tineri. Pe doi dintre ei îi prezentăm acum. Bogdan Vişan a jucat până acum doar la nivel de juniori, iar Adrian Nichifor a mai jucat la nivel de seniori la echipa a doua a Craiovei. Dar Liga 2 e ceva nou şi pentru ei pentru că este o ligă superioară”, a precizat antrenorul pandurilor care, din cauza crizei de efectiv prin care trece echipa, deja i-a trimis pe teren pe cei doi tineri în primele două etape din noul sezon.

Bogdan Vişan a debutat la Pandurii în repriza a doua a meciului din prima etapă, cu Turris Turnu Măgurele, jucând aproximativ o repriză, iar Adrian Nichifor a fost titular în ambele meciuri disputate de Pandurii în acest sezon. Tehnicianul a vorbit şi despre faptul că Pandurii a pierdut foarte mulţi jucători de la finalul sezonului trecut, zece dintre componenţii lotului despărţindu-se de Pandurii în vară, dar şi despre problemele numeroase de lot cu care echipa s-a confruntat la primele două meciuri: „Anticipam într-un fel faptul că o să avem probleme la acest început de campionat. Am spus acest lucru cu mult timp în urmă, cred că acum o lună și jumătate când am început pregătirea. În vara aceasta am pierdut foarte mulţi jucători, respectiv 10, am avut etapa trecută şi cinci indisponibili şi la fel avem şi pentru meciul din etapa viitoare cu echipa din Reşiţa. La un calcul simplu vedem că faţă de anul trecut nu ne mai putem folosi de fapt de 15 jucători”.

Pandurii are mari probleme şi cu accidentările, după ce în primele două etape a avut şi jucători suspendaţi. Lipsesc în continuare de la pregătire şi de la meciuri Gheorghe, Măicăneanu şi Şendroiu, care sunt accidentaţi, probleme medicale acuzând la ultimul meci şi Daniel Ciobanu.

Vizualizări: 1,024

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: