Ginerele lui Sandokan, trimis în judecată

Toma Ştefănescu, individul care cu câteva săptămâni în urmă a înjunghiat-o mortal pe fosta sa nevastă, a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, bărbatul fiind acuzat de omor.

Rechizitoriul din acest dosar ar urma să fie făcut public azi, faptele fiind cunoscute în mare parte de către opinia publică, mai ales după ce rude ale femeii s-au strâns la momentul respectiv la spitalul Târgu Jiu pentru a se asigura că medicii fac tot ce depinde de ei pentru salvarea acesteia.

Marinela Baldovin, de 30 de ani, a murit după ce fostul ei soţ a băgat de mai multe ori cuţitul în ea. Incidentul s-a produs la începutul lui septembrie în cartierul Obreja, toată suflarea de aici ştiind atunci că Ştefănescu era în Portugalia, rudele femeii declarând că îi oferiseră acestuia 5000 de euro pentru a sta cât mai departe de ea. În urma loviturilor primite femeia nu a decedat pe loc, ea fiind chiar transportată la Bucureşti cu un elicopter SMURD, medicii nemaiputând însă să o ajute.

Agresorul său a fost prins însă tocmai la Lugoj, un taximetrist din Târgu Jiu ducându-l, fără să ştie despre ce este vorba, spre graniţa de vest, intenţia lui Ştefănescu fiind aceea de a fugi din ţară. Acum el este după gratii, magistraţii prelungindu-i ieri mandatul de arestare preventivă, procesul propriu-zis urmând să înceapă la mijlocul lunii viitoare.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: