Giorgi: Am dat opt ore explicaţii salariaţilor Minprest

Directorul Minprest, Gabriel Giorgi, a declarat într-un interviu pentru Radio Infinit că a fost nevoit ore în şir să răspundă la întrebările subordonaţilor legate de angajările politice vehiculate în presă. Preşedintele interimar al PD-L Gorj Dan Vâlceanu este cel care a vorbit de 300 de angajări pe „listuţe” la Minprest.

Reporter: De ce sunteţi supărat pe Dan Vâlceanu?

Gabriel Giorgi: Ieri şi alaltăieri am stat opt ore în telefon cu angajaţii Minprest, care mă sunau şi îmi spuneau că din cauză că am făcut eu sute de angajări politice stau ei în concedii fără plată. Le-am explicat că nu este adevărat, dar cea a scris presa a creat un impact extraordinar de mare. Iar cei care au lansat aceste acuzaţii sunt tocmai cei care au făcut astfel de angajări pe timpul PD-L.

Rep.: Ce rude are Dan Vâlceanu?

G.G.: Este vorba de un nepot pe care nu recunoaşte că îi este rudă, dar nu este numai dumnealui. Şi domnul Moţa are multe rude angajate, şi domnul Popescu şi mulţi alţii. Şi sunt în continuare angajaţi, nu le-a făcut nimeni nimic.

Rep.: Ce credeţi că îl determină să facă astfel de acuzaţii?

G.G.: Cred că Dan Vâlceanu vrea să scoată partidul din zona de anonimat în care a intrat de ceva timp. Dar nu este normal să vină cu neadevăruri şi să creeze panică printre angajaţii Minprest.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: