PMP Gorj are un nou preşedinte

Partidul Mişcarea Populară are un nou preşedinte la Gorj. Nicolae Daviţoiu a fost numit ieri în funcţie, informaţie confirmată de conducerea centrală. Daviţoiu o înlocuieşte pe Daniela Grădinaru, care nu a reuşit să facă vizibil PMP în Gorj.

Nicolae Daviţoiu a devenit ieri preşedintele Partidului Mişcarea Populară Gorj, după ce timp ce mai multe luni a condus filiala din umbră, fiind consilier local al Partidului Democrat Liberal. Luni, Daviţoiu şi-a pierdut calitatea de consilier şi a demisionat din PDL, după cum a declarat, deşi democrat-liberalii l-au exclus de ceva vreme. Marţi, 1 aprilie, fostul democrat liberal a fost confirmat în funcţia de preşedinte al PMP Gorj. Daviţoiu declarase că va alege între PMP şi PNL, dar popularii au tranşat rapid problema.

Daniela Grădinaru nu a reuşit să se impună în filiala PMP pe care a condus-o interimar timp de mai multe luni. Grădinaru a fost contestată de liderii din zona Motru şi nu numai.

Nicolae Daviţoiu a candidat la alegerile parlamentare din 2012 pe colegiul Târgu Jiu, din partea ARD, obţinând sub 1.500 de voturi.

Partidul Mişcarea Populară şi-a  propus să facă un procentaj din două cifre la europarlamentare, adică cel puţin 10%. La Senat, pe colegiul 2, unde vor fi alegeri parţiale, PMP nu poate propune candidat, pentru că nu este partid parlamentar.

Vizualizări: 264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: