Vasile Blaga, discuţii cu oamenii de afaceri şi fermierii din Gorj

Mai mulţi lideri ai PDL, în frunte cu preşedintele Vasile Blaga, au sosit ieri la Târgu Jiu unde vor rămâne până mâine. Liderul PDL Vasile Blaga are program de prim-ministru în Gorj. El va vizita fabrica de cauciuc Artego, dar şi fabrica de mobilă a unui om de afaceri din judeţ. În plus, Vasile Blaga va avea o întâlnire cu fermierii din Gorj la Căminul Cultural din satul Ungureni, comuna Crasna. Activităţile PDL vor fi finalizate cu un miting de protest ce va începe la ora 17 şi la care vor participa circa 1500 de oameni.

Primăria Târgu Jiu a autorizat mitingul PDL Gorj din data de 3 aprilie, după ce iniţial încercaseră organizarea unuia pe data de 27 martie, însă autorităţile au respins cererea. Democrat-liberalii vor mărşălui prin oraş, pe traseul Interex- Piaţa Mare- Piaţa Prefecturii. Marşul de protest va începe la ora 17, urmând ca protestatarii să ajungă în centrul oraşului la ora 18. Până la 19.30 liderii partidului vor susţine discursuri în faţa celor 1500 de persoane aşteptate la miting. La mitingul PDL vor participa şi europarlamentarii Theodor Stolojan, Marian Jean Marinescu şi Traian Răzvan Ungureanu.

Liderul PDL Gorj, Dan Vîlceanu, cheamă în stradă toţi gorjenii nemulţumiţi de actuala guvernare. “În primul rând vreau să se audă strigătul nostru şi al poporului, municipiului şi al judeţului, împotriva proastei guvernări, împotriva taxelor aberante, împotriva ultimei taxe de 7 eurocenţi pe litrul de combustibil, strigătul agricultorilor care şi aşa se descurcau greu cu combustibilul, pentru că nu mai e subvenţionat har acestui guvern. S-au gândit numai la unii transportatori, dar la agricultori, care duc greul cel mai rău nu s-a gândit nimeni. De aceea cred că alături de noi vor fi în stradă şi mulţi alţi cetăţeni”, a declarat Dan Vâlceanu, preşedintele PDL Gorj.

Întâlniri cu oameni de afaceri şi cu fermieri

Surprinzător, Vasile Blaga va rămâne în judeţul Gorj două zile, având programate întâlniri cu oameni de afaceri din judeţ şi fermieri, două categorii importante în susţinerea economiei ţării. Blaga va avea întâlniri şi cu membrii de partid, dar nu va participa la mitingul organizat de PDL deoarece trebuie să ajungă la Sibiu, unde este programată o dezbatere pe Educaţie.

Între orele 10.15 -12.30 preşedintele PDL Vasile Blaga va face o vizită la fabrica de cauciuc Artego, unde lucrează peste o mie de persoane. În 2013, Artego a reuşit să-şi menţină activitatea prin export, nu prin susţinerea afacerii în ţară.  Urmează o întâlnire cu jurnaliştii, iar apoi liderul Vasile Blaga va vizita şi firma SC Koncord Trans SRL ce are ca specific fabricarea mobilei. La fel ca Artego, Koncord Trans face mulţi bani prin exportul mobilei în Europa. De la ora 17, liderii PDL se întâlnesc cu fermierii din judeţ, la Căminul Cultural Ungureni.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: