Giurcău a devenit şef la OPC şi a încheiat conturile cu UNPR

Mădălin Giurcău şi-a încheiat conturile cu UNPR după ce a devenit şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Gorj. El spune că a câştigat concursul pe merit, nefiind favorizat în nici un fel de apartenenţa politică. Ba mai mult vrea să demonstreze că face treabă în cadrul instituţiei întrucât va merge pe teren împreună cu ceilalţi comisari pentru a superviza activitatea de control.

Mădălin Giurcău, noul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Gorj, a rupt relaţiile cu UNPR- ul, partidul din partea căruia a avut susţinere politică, imediat ce a obţinut această funcţie. Giurcău spune că şi-a câştigat postul pe merit, iar nota de 7,41 obţinută la concurs nu a fost influenţată de apartenenţa sa politică. “Am demisionat din toate funcţiile politice ocupate în cadrul UNPR. Sunt sigur că în cadrul partidului sunt alţi oamenii tineri capabili să ia decizii favorabile, rămân simpatizant la partidului, dar nu voi mai avea amestec în treburile politice. Acum am devenit funcţionar public şi sunt hotărât să-mi fac treaba aşa cum trebuie deoarece mi-am dorit această funcţie. În ceea ce priveşte concursul pot să spun că nu m-a favorizat în nici un fel faptul că provin dintr-un partid politic”, a declarat Mădălin Giurcău.

Vrea să cunoască agenţii economici

Mădălin Giurcău spune că a depistat nereguli în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Gorj şi că va încerca să rezolve deficienţele prin măsurile pe care le va lua. Începând de vineri, în fiecare dimineaţă, va organiza şedinţe de lucru cu subalterni. “Vreau să ştiu exact unde se află echipa de control, în ziua respectivă şi la ora respectivă. Cel puţin odată pe lună se vor schimba comisarii din echipe. Nu va mai merge aceeaşi echipă pe acelaşi domeniu. De asemenea, voi superviza activitatea de control, iar în prima fază voi merge pe teren împreună cu comisarii pentru a-i cunoaşte personal pe agenţii economici şi a vedea modul în care aceştia se comportă cu angajaţii noştri”, a mai precizat noul comisar şef al CJPC Gorj.

SCHIMBĂRI

Giurcău a mai spus că se va gândi ce sarcini îi va trasa Mihaelei Răducan, fostul comisar şef. “Doamna Mihaela Răducan este în concediu de odihnă până pe data de 18 iulie, iar după aceea va primi un post de execuţie, mai precis consilier superior, ulterior urmând a mă gândi ce sarcini îi voi da”, a precizat Giurcău. Începând de astăzi, Dan Radu, şeful Compartimentului Relaţii şi Sesizări va fi înlocuit cu Aura Boblea. Acesta va deveni comisar activ după ce ani de zile ocupase mai multe funcţii de conducere.

PARTID

Marius Vlaicu, preşedintele UNPR, susţine afirmaţiile lui Giurcău şi spune că acesta a fost suspendat şi din calitatea de membru al partidului. “În data de 24 iunie, imediat după susţinerea examenului, Mădălin Giurcău şi-a depus demisia din funcţia de vicepreşedinte al UNPR. De asemenea, a fost suspendat şi din calitatea de membru al partidului pe perioada exercitării mandatului”, a declarat Vlaicu.

CONCURS

Preşedintele UNPR a mai menţionat că în ceea ce priveşte concursul se poate spune că este meritul lui Giurcău întrucât acesta a avut contracandidaţi la funcţia de comisar şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: