Gilortul speră să poată juca miercuri cu Jiul Petroşani

Gilortul Târgu Cărbuneşti nu a putut juca de două ori până acum un meci oficial programat cu Jiul Petroşani. FRF a programat pentru miercuri, cu începere de la ora 14:00, meciul restanţă din campionat dintre cele două echipe.

Prima dată cele două echipe ar fi trebuit să joace în Cupa României, dar din cauza infectărilor din cele două loturi meciul nu s-a mai disputat.

A doua oară Gilortul şi Jiul trebuia să se întâlnească la meciul direct din turul acestui campionat însă meciul nu s-a jucat din cauza infectărilor cu coronavirus din lotul celor de la Petroşani.

Acum Gilortul speră doar că  a treia oară întâlnirea va fi cu noroc şi meciul se va juca.  „După ce în două rânduri Gilortul a avut interzis în Valea Jiului, mai întâi pe 9 septembrie, în primul tur al Cupei României, iar apoi pe 31 octombrie, în campionat, de această dată partida trebuie să se dispute pentru a nu ajunge din nou pe masa comisiilor FRF deoarece de această dată meciul nu mai poate fi reprogramat. Din informațiile avute până la această oră, mâine, începând cu ora 14:00, cele două formații se vor afla, în sfârșit, față în față pe Stadionul Petre Libardi din Petroșani”, au anunţat oaspeţii de la Cărbuneşti pe pagina oficială. Important este că, indiferent de rezultatul jocului, Gilortul nu mai poate pierde locul 3 pe care îl ocupă în clasament.

După victoria din week-end din meciul cu Măgura Cisnădie, moralul în rândul echipei lui Florin Popete este bun, dar antrenorul trebuie să gestioneze bine situația pentru a nu interveni relaxarea și pentru a aborda disputa cu încredere și determinare.

Vizualizări: 571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: