Pandurii pune tunurile pe arbitraje şi sesizează CCA

Pandurii Târgu Jiu a pierdut multe meciuri pe seama unor mari greşeli de arbitraj, iar gorjenii vor să pună punct acestei situaţii. Pentru prima dată, după o serie lungă de greşeli împotriva echipei gorjene, un oficial al clubului anunţă că va reclama la CCA această situaţie.

Antrenorul Călin Cojocaru a spus, după fiecare meci în care oaspeţii primeau penalty-uri în meciurile cu Pandurii, că arbitrii nu folosesc acelaşi regulament pentru ambele echipe. Ba mai mult, a devenit deja o obişnuinţă ca meci de meci Pandurii să fie sancţionată fie cu penalty, fie cu cartonaş roşu, mai ales după ce oficialii de la Pandurii au suspendat la TAS decizia FRF de a-i exclude din Liga 2.

Directorul  sportiv Camilian Floroiu a criticat şi el arbitrajul de care are parte Pandurii şi a anunţat că va sesiza Comisia Centrală a Arbitrilor de toate aceste greşeli. „Este frustrant pentru că practicăm un joc bun, dar nu reuşim să şi concretizăm. La început am pus totul pe seama neacomodării jucătorilor noi sau a relaţiilor de joc în formare, dar de trei etape este ceva de necrezut ce se întâmplă cu arbitrajele de care avem parte la meciurile noastre. Am scos capturi de la meci şi o să trimitem către Comisia Centrală a Arbitrilor pentru a sesiza că nu este normal acest mod în care suntem arbitraţi”, a spus la Radio Infinit directorul sportiv al formației gorjene.

Acesta a continuat seria acuzațiilor: „Nici la meciurile de juniori nu am întâlnit asemenea arbitraje. Dar am evitat să vorbesc până acum, am crezut că poate a fost o întâmplare dar se întâmplă de trei etape şi este de necrezut. Nu am vorbit până acum de arbitraje, chiar dacă la meciul cu Ripensia îmi venea să strig de durere cînd am văzut acea manieră de arbitraj”.

La meciul cu Ripensia Timişoara, disputat la Târgu Jiu, oaspeţii s-au impus cu scorul de 2-1, după ce Pandurii a condus, ambele goluri fiind marcate din penalty-uri uşor acordate de arbitrii. Oficialii de la Pandurii speră ca CCA să ia măsuri şi maniera de arbitraj care a dus la vicierea  de rezultate să se schimbe.

Vizualizări: 690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: