Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Procesul directorului acuzat de delapidare a început cu o amânare

Procesul fostului director al Serviciului de Gospodărire a Apelor Române Gorj, Alexandru Buduran, a început, miercuri, la Judecătoria Târgu-Jiu, cu o amânare.

Fostul șef al Apelor Române Gorj este acuzat de 136 acte de delapidare. Nu mai puțin de 68 de zile au muncit angajații SGA Gorj la pensiunea directorului, fiind cazați la o clădire a Apelor Române din Rânca.

Potrivit anchetatorilor, în perioada septembrie-octombrie 2020, Buduran a folosit angajați de la Apele Gorj pentru a-i lucra la cabana de la Rânca. Iar pentru asta, cât timp munceau pe proprietatea directorului, cei nouă angajați erau pontați în fals la locul de muncă.

După acest scandal, Buduran a fost nevoit să-și dea demisia din funcție. A primit și o amendă de 140.000 de lei, pentru muncă la negru, după ce angajații SGA Gorj au fost găsiți muncind fără forme legale la cabana directorului.

Vizualizări: 1,862

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: