Fata ucisă refuzase să se prostitueze. Mărturie de dincolo de moarte!

Apar noi detalii în cazul fetei de 19 ani din Baia de Fier, cea care a fost ucisă cu sânge rece în urmă cu 2 luni. Bărbatul de 21 de ani din Bengești Ciocadia, orbit de gelozie, a ucis-o pe Denisa cu sânge rece, cu 12 lovituri de cuțit.

Denisa era încă în viață în momentul în care Raimond Căldăraru a pus-o pe bancheta din spate a mașinii și a adus-o la Târgu Jiu, lăsând-o să sângereze zeci de minute. Conform unor înregistrări audio prezentate la TV Sud. Denisa spunea că nu mai voia să aibă vreo relație cu Raimond. Ba mai mult, fata povestea că a fost bătută în nenumărate rânduri de către fostul iubit, mai ales atunci când îi refuza anumite cerințe ale acestuia.

”Nu vreau să mai discut cu el. I-am spus: măi, băiatule, eu cu tine nu o să mai stau. Ai băgat oamenii aiurea. Pe toate lumea a început să sune și să amenințe, să îmi facă mie probleme. Raimond mă înjura și mă bătea că nu voiam să mă duc la stradă (n.r. - prostituție). Nu știe nimeni că eu am mâncat bătaie. Eu nu vreau să-l mai văd. I-am zis că nu mai vreau să stau cu el și să își vadă de treaba lui”, spunea Denisa într-o discuție cu mătușa lui Raimond Căldăraru, tânărul care a și ucis-o.

De asemenea, mama Denisei l-a sunat pe tatăl lui Raimond să-i ceară ca fiul său să o lase în pace pe fata de 19 ani. Inclusiv tatăl băiatului i-a cerut acestuia să nu o mai caute pe Denisa.

”Vă rog din suflet să îi spuneți să se potolească. Vă rog de la părinte la părinte. Îi trimite numai mesaje, vine noaptea și o urmărește pe la porțile noastre. Să-i spuneți dumneavoastră să se potolească, să nu ajungem mai departe. Să nu o mai urmărească și să  nu o mai amenințe. A stat într-o parcare și i-a trimis băiatului mesaje să iasă. A venit neagră acasă. Îmi zicea că s-a lovit, dar venea bătută de el”, spunea mama Denisei într-o conversație telefonică cu tatăl criminalului.

Raimond Căldăraru a fost trimis în judecată zilele trecute pentru omor calificat. Acesta a fost transferat la Penitenciarul de maximă siguranță din Craiova, fiind încă sub măsura arestului preventiv.

Tânăra a fost iubita lui Raimond timp de aproape un an, până în luna iunie a acestui an. A fost o relație caracterizată prin acte repetate de violență fizică și psihică, se arată în rechizitoriu, astfel că fata a pus capăt relației.

A primit amenințări, a fost urmărită în trafic, a cerut sprijinul poliției, dar în final tânăra a sfârșit ucisă. “Inculpatul C. a dezvoltat sentimente de gelozie și a luat hotărârea ca, în situația în care victima M. ar iniția o relație amoroasă cu altă persoană, să suprime viața victimei. Această hotărâre inculpatul a expus-o în repetate rânduri victimei, în perioada mai - iulie 2021, prin mesaje vocale în rețelele de socializare și prin comunicare directă”, se arată într-un comunicat al Parchetului Gorj.

Raimond Căldăraru ar fi pândit-o de mai multe ori pe fosta iubită la domiciliul din Baia de Fier și a urmărit-o în trafic.

La miezul nopții de 14/15 iulie, Raimond Căldăraru a aflat că tânăra s-a întâlnit cu alt bărbat. “Inculpatul C. a procedat la pândirea victimei la domiciliul acesteia și ulterior la urmărirea, pe raza localităților Polovragi și Baia de Fier, cu autoturismul marca BMW a autoturismului tot marca BMW, în care se aflau victima și martorul G., determinând oprirea acestuia în trafic”, se mai relatează în comunicat.

Fata a fugit din mașină, încercând să se refugieze în alta, dar Raimond Căldăraru a pus-o la pământ, a scos briceagul și a înjunghiat-o de 12 ori.

“După aplicarea loviturilor, dar în timp ce victima era încă în viață, inculpatul C. a introdus-o cu forța pe aceasta în interiorul autoturismului său, după care a demarat în viteză și a transportat-o până la Târgu Jiu, la locuința unei alte persoane, împiedicând în felul acesta și luarea măsurilor urgente pentru salvarea victimei”, a mai menționat sursa citată.

Raimond Căldăraru este judecat în stare de arest, el fiind în spatele gratiilor din 15 iulie.

Vizualizări: 207,834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: