Golea: Reunirea echipei Pandurii, după decizia privind falimentul

Administratorul special de la Pandurii Târgu Jiu, Marin Golea, anunţă că reunirea echipei va fi după data de 17 ianuarie, când instanţa va lua în discuţie cererea administratorului judiciar privind intrarea în faliment. Golea a vorbit într-un interviu la Radio Infinit despre faptul că jucătorii au început să ceară rezilierea contractelor.

 Reporter: Când va fi reunirea fotbaliştilor de la Pandurii?

Marin Golea: După data de 17 ianuarie, când este termen în procesul de faliment.

 Rep.: Trebuia să fie pe 15 ianuarie, dar aţi decis să amânaţi până după decizia Tribunalului?

M.G.: Da, da. Pentru că doi dintre jucători au solicitat rezilierea contractelor. Le-am cerut să mai aştepte, pentru că este foarte importantă decizia judecătorilor. Noi ne-am pregătit apărările, am dat acţionarii în judecată pentru că trebuia să îşi achite contribuţiile la care s-au angajat.

 Rep.: Aţi spus că doi jucători vor să plece. Faceţi şi achiziţii sau pleacă toată lumea?

M.G.: Cu ceilalţi să vedem ce discuţii vor fi la reunirea lotului. Este adevărat că avem datorii la salarii. Acum, situaţia în care se află clubul, cea financiară, nu este cauzată de ei. Cea sportivă i-a dus acolo unde i-a adus, pe locul 18. Promovarea anul acesta nu mai poate fi pusă pe primul loc, doar clasarea pe un loc care să nu fie retrogradabil.

 Rep.: Ce speranţe aveţi, scapă Pandurii de faliment?

M.G.: Da, aşa cum se prezintă situaţia în momentul de faţă, scapă de faliment, după ce am dat în judecată asociaţii. Sunt optimist, pentru că din lipsă de bani nu am putut să aducem jucătorii pe care i-am dorit, cei care sunt la echipă au fost şi ei descumpăniţi.

 Rep.: Cum au reacţionat asociaţii când i-aţi dat în judecată?

M.G.: La ultima întâlnire, asociaţii erau deranjaţi de demersul făcut de mine. Au spus că le stric afacerile, băncile au început să sune la CEO să întrebe dacă au această datorie la Pandurii, domnul David de la Artego a fost ofensat şi dumnealui. Acum, dumnealor au fost în AGA, trebuia să supravegheze cum au fost cheltuiţi banii.

 Rep.: Aţi reuşit să întocmiţi un buget pentru acest an?

M.G.: Am făcut un buget numai de cheltuieli, nu şi de venituri. Trebuie să mai fie o întâlnire cu cei din AGA, cu creditorii, înainte de data de 17. Sper ca judecătorul sindic să ne dea posibilitatea să ne continuăm activitatea.

Vizualizări: 654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: