Gore Popescu: „Câştigăm în condiţii în care jucăm lamentabil!”

Preşedintele Energiei Pandurii, Gore Popescu, este la fel de nemulţumit de jocul echipei după aceste prime patru etape, ca şi antrenorul său,  dar pune lipsa spectacolului pe lipsa de omogenitate a echipei. Oficialul este de acord cu faptul că pentru Energia abia azi va începe campionatul.

Reporter: Vasile Stângă spunea că jocul de azi va fi unul adevărat, dumneavoastră ce părere aveţi?

Gore Popescu: E un meci foarte greu la Cluj, de fapt abia acum începe campionatul pentru noi.  Meciurile uşoare din deplasare au trecut, de fapt a fost doar cel de la Oradea, pentru că am jucat apoi acasă meciuri destul de accesibile dar acesta cu U Cluj e cu adevărat un meci greu.

Rep.: Sunteţi mulţumit de echipă după aceste prime patru etape?

G.P.: Sunt mulţumit doar de rezultat, pentru că şi-au luat punctele. Dar sincer spun, sunt nemulţumit de joc. Nu se leagă încă jocul nostru dar probabil că şi faptul că au fost aduşi acum patru jucători care sunt titulari şi de aceea nu se leagă. Dar la valoarea lor ar trebui să fie jocul mult mai legat şi mai cursiv şi plin de inventivitate. Rămâne să vedem, mai e timp, eu sper ca rezultatele să vină şi în condiţiile astea, jucători au valoare şi trebuie să avem rezultate bune chiar dacă jucăm mai prost. Câştigăm în condiţii în care jucăm lamentabil.

Rep.: Să fie doar lipsa de omogenitate din lot?

G.P.: E mult de lucru cu ei, sunt jucători foarte valoroşi dar au nevoie de omogenitate. Probabil că pretenţiile domnului Stângă sunt mult mai mari decât se aşteptau ei şi în condiţiile astea trebuie să aibă coerenţă în joc şi o omogenitate mult mai bună. Eu cred că încet, încet ne vom impune şi jocul. Am cam alergat după rezultate până acum şi asta datorită faptului că am cam intrat în jocul adversarului, un joc care de foarte multe ori e static şi obositor pentru spectator. Trebuia să ne impunem noi jocul, ceea ce nu am făcut. Sper ca cu echipele puternice să reuşim să ne impunem noi jocul. Putem să o facem având în vedere lotul de care dispunem.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: