Gorj: Amendă penală pentru un fost fotbalist

Un fost portar al echipei Internațional Bălești a fost condamnat la plata unei amenzi penale după ce a sărit la bătaie și a băgat în spital un bărbat.

Marius Constantin Cucăilă și-a recunoscut fapta în fața judecătorilor din Târgu Jiu. „Condamnă inculpatul Cucăilă Constantin Marius la pedeapsa de 6.000 lei amendă penală, echivalentul a 300 zile-amendă înmulţit cu suma de 20 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Pune în vedere inculpatului dispoziţiile art. 63 Cod penal privind înlocuirea pedepsei amenzii cu pedeapsa închisorii, în caz de neexecutare cu rea-credinţă, în tot sau în parte, a pedepsei amenzii”, a decis, miercuri, Judecătoria Târgu Jiu.

În plus, tânărul care și-a ratat cariera de fotbalist din cauza scandalurilor în care a fost implicat va trebui să achite daune morale victimei sale. Mai precis, despăgubiri civile în valoare de 4.000 de lei. Instanța l-a obligat pe Cucăilă să plătească Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, unde bărbatul bătut a fost internat, suma de 1.925 lei, reprezentând daune materiale. Tot Cucăilă va trebui să achite cheltuieli judiciare în sumă totală de 3.500 de lei. Sentința nu este definitivă.

În trecut, Cucăilă a mai avut probleme cu legea. A fost implicat într-o altercație cu polițiști, dar și într-un accident rutier cu victime și cu fugă de la locul faptei pentru că era băut și nu avea permis.

Vizualizări: 2,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: