Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pachete cu produse de igienă, distribuite în 4 localități din Gorj

Peste o sută de pachete cu produse de igienă vor fi distribuite în această perioadă de voluntarii Filialei de Crucea Roșie Gorj persoanelor cu venituri mici sau fără. Este vorba despre 180 de astfel de pachete care vor ajunge în localitățile Albeni, Polovragi, Bălești și Scoarța.

Fiecare pachet cu produse de igienă conține detergent, săpun, hârtie igienică, aparate de ras, pasta și periuță de dinți, detergent vase, dezinfectant universal, produse pentru igiena personală.

”Acțiunea face parte din campania națională de informare și de conștientizare a populației, în vederea limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2 implementată de Crucea Roșie Română cu sprijinul financiar al organizației United States Agency for International Development (USAID), prin intermediul apelului global al Federației Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie (IFRC)”, transmit reprezentanții de la Crucea Roșie Gorj.

Vizualizări: 1,864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: