Gorj: Un alt profesor infectat cu coronavirus. Peste 120 de elevi sunt în izolare

Peste 120 de elevi se află în izolare la domiciliu, iar alte câteva zeci de cadre didactice au fost trimise acasă. Conform ultime raportări a Inspectoratului Județean Școlar Gorj, un alt profesor de la Liceul Teoretic Novaci a fost confirmat cu noul coronavirus.

Numărul elevilor și cel al profesorilor care ajung în izolare din cauza noului coronavirus este în continuă creștere. Nicolae Negrea, inspector în cadrul Inspectoratului Județean Școlar Gorj, spune că sunt 121 de elevi în izolare, dar și profesori care se află internați în spital. 

Conform ultimelor date, un alt profesor de la Novaci a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus. "Avem un număr de 121 de elevi în izolare și 4 profesori spitalizați, dar și un cadru didactic auxiliar. De asemenea, numărul cadrelor didactice care se află în izolare sau în carantină a ajuns la 29, iar în privința personalului auxiliar avem 7 persoane. Avem și un elev de la Mătăsari confirmat, dar și secretarul de acolo. Am mai primit astăzi adresa cum că un profesor de la Liceul Teologic Novaci este confirmat cu acest virus. Aici, începând de mâine se va trece de la scenariul roșu la cel verde”, a spus Nicolae Negrea, inspector în cadrul ISJ Gorj.

La Liceul Novaci, cursurile au început onine pentru toți copiii, pentru că un profesor infectat a participat la o ședință cu ceilalți profesori.

Vizualizări: 2,754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: