Gorjean arestat după o criză de gelozie

Un bărbat de 36 de ani din Bumbești-Jiu, părăsit de soție, s-a ales cu dosar penal din cauza crizelor de gelozie pe care le-a făcut. Bărbatul trebuie să răspundă în fața legii pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu şi distrugere, amenințare și port ilegal de armă. Bărbatul a fost reținut 24 de ore, iar instanța de judecată a stabilit ca acesta să stea după gratii încă 29 de zile.

Bărbatul nu s-a împăcat cu ideea că nu mai este împreună cu cea căreia i-a jurat iubire veșnică și nici că femeia are un nou iubit. Când a aflat acest lucru, omul și-a pierdut mințile și s-a dus să le ceară socoteală celor doi. Actualul iubit al femeii a anunțat poliția, fiind acasă la iubita lui când fostul soț a pătruns fără drept în locuinţa acesteia, provocând spargerea unor ferestre.

Poliţia a constatat că bărbatul, pe fondul geloziei manifestată faţă de fosta soţie, precum şi pe fondul consumului de alcool, a pătruns în gospodăria celei în cauză fără acordul ei, provocând spargerea a trei ferestre. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu și distrugere. În urma continuării verificărilor bărbatul mai este acuzat și de amenințare și  port de armă albă. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă. Instanța de judecată a emis pe numele suspectului mandat de arestare pentru 29 de zile.  

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: