Gorjean dat dispărut, găsit în stare de putrefacţie într-o râpă

Descoperire macabră într-o râpă din satul Pârvuleşti al comunei Stăneşti. Un bărbat dat dispărut de aproximativ două săptămâni a fost găsit fără suflare, în stare de putrefacţie. Omul a fost sfâşiat de animalele sălbatice. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz dar după primele investigaţii se pare că nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele decesului.

Vasile Popescu avea 39 de ani şi locuia singur în casa părintească din satul Pârvuleşti. Părinţii au decedat şi singura rudă a bărbatului era sora lui cu care se mai vedea din când în când. A lucrat până în urmă cu un an şi numai ce se terminase perioada şomajului. Bărbatul era cunoscut cu probleme psihice şi frecvent făcea crize epileptice. „Era singur. Nu a fost căsătorit şi locuia singur. De câteva săptămâni nimeni nu l-a mai văzut. A dispărut pur şi simplu. Niciodată nu a mai plecat de acasă. El era bolnav psihic şi câteodată mai consuma alcool”, spun cei care l-au cunoscut.

Depistat după miros

Bărbatul a fost căutat în tot acest timp dar fără rezultat. Nimeni nu s-a gândit că gorjeanul ar fi în râpa în care a fost găsit. Mirosul insuportabil din zona a persistat în ultimele zile, iar trecătorilor le-a ridicat un semn de întrebare. „Eu trec mereu pe aici prin zonă când mă duc la serviciu. În ultimele zile în zona era un miros groaznic şi nu îmi dădeam seama de unde vine. M-am gândit că poate e vreun animal mort sau ceva şi m-am uitat. Am văzut în râpă printre copaci un picior de om şi am anunţat imediat poliţia pentru că mi-am dat seama imediat că ar putea fi vorba de vecinul meu dispărut”, a povestit gorjeanul.

Cei care l-au cunoscut pe bărbat au rămas şocaţi de descoperirea făcută. Nicio clipă nu s-au gândit că le va fi dat să vadă aşa ceva.” Eu nu ştiu ce căuta el pe aici. Nu prea venea în zona asta. M-am dus şi eu să-l văd să mă conving că este el pentru că nu mi-a venit să cred. M-am speriat de ce am văzut. Corpul era într-o parte în stare de putrefacţie şi au început să mănânce animalele din el, iar capul în altă parte. Era de fapt doar craniu. Este groaznic”.

ANCHETĂ

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, însă din primele investigaţii nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului. ”Bărbatul a fost dat dispărut în data de 29 septembrie. Acesta a fost recunoscut după haine, de către rude. Din primele verificări nu au fost depistate leziuni la nivelul craniului. Cercetările în acest caz continuă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: