Gorjean declarat incompatibil, pentru că muncea în trei locuri

Un gorjean care lucra în mai multe locuri, la stat, a fost declarat incompatibil de Agenția Națională pentru Integritate.

Este vorba de Laurențiu Nicolae Diaconescu, comisar șef de poliție – medic în cadrul Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu” – Centrul Județean Gorj.

Diaconescu este acuzată că, “în perioada 04 decembrie 2018 – 01 decembrie 2019, a exercitat simultan cu funcția publică cu statut special de Comisar șef de poliție – medic în cadrul Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu” – Centrul Județean Gorj și calitatea contractuală de medic primar cu jumătate de normă la Cabinetul școlar din cadrul Primăriei Comunei Mătăsari, respectiv medic primar – medicină de familie la Compartimentul Asistență Medicală Școlară din cadrul Primăriei Orașului Rovinari”.

ANI a precizat că medicul a încălcat dispozițiile art. 94, alin. (2), lit.a) din Legea nr. 161/2003, potrivit căruia “Funcționarii publici nu pot deține alte funcții și nu pot desfășura alte activități, remunerate sau neremunerate, după cum urmează: a) în cadrul autorităților sau instituțiilor publice”.

Vizualizări: 8,004

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: