Gorjean dispărut de două zile la Timișoara

Un tânăr de 23 de ani din Gorj, care trăia la Timișoara, a dispărut acum două zile și a fost dat dispărut la Poliție. Ultima dată a fost văzut în Complexul Studențesc, fiind surprins de camerele de supraveghere duminică, la ora 4:20, plecând cu o mașină.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui tânăr, de 23 de ani, dispărut de pe raza municipiului Timișoara.

„În data de 16 februarie a.c., în jurul orei 04:20, Mădălin Ionuț Nisipeanu ar fi plecat din zona Complexului Sudentesc din Timișoara cu un taxi,  iar până în prezent nu a mai revenit.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, transmite Biroul de presă al Poliției Timiș.

Este vorba despre un tânăr originar din județul Gorj, care trăia în Timișoara. Semnalmente: înălțime  1.65 m,  păr șaten, tuns scurt, ochi căprui. Îmbrăcăminte: pantaloni albaștri, tricou negru, o geaca maro. Tânărul poartă ochelari de vedere.

Tânărul gorjean este militar combatant al Jandarmeriei. Acesta a absolvit Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, fiind șef de promoție.

Vizualizări: 3,695

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: