Gorjean dispărut după atentatul de la Nisa

Familia rănită în atentatul de la Nisa provine din Gorj. Un cititor a sesizat Pandurul spunând că bărbatul dispărut, Cristian Coman, de 34 de ani, e din Rovinari. Faptul că acesta este din Gorj este confirmat de un comentariu postat de o verișoară de-a lui, din Mătăsari.

Cristi și Adriana Coman și fiul lor de 8 ani, Denis, au fost răniți în atentat, iar bărbatul nu a fost găsit nici până acum. Din primele informații, băiatul este teafăr, mama sa e în stare gravă, iar tatăl e de negăsit. Fotografia lor a apărut pe pagina de Facebook SOS Nice, acolo unde sute de persoane au postat fotografii cu cei dragi lor, pe care nu-i găsesc, în speranța că vor afla vești. La fotografia familiei Coman sunt peste o sută de comentarii, printre acestea fiind și al unei gorjence care este șocată să vadă că cel din fotografie este Cristian, vărul ei. Cristi Coman locuia cu familia în Austria și se afla în vacanță la Nisa atunci când s-a petrecut nenorocirea.

În atentatul care a avut loc chiar de ziua naţională a Franţei, 14 iulie, au murit 84 de persoane, alte o sută fiind rănite. Atacatorul a intrat cu un camion pe aleea pe care localnicii şi turiştii se adunaseră să vadă focul de artificii.

Galerie foto


Vizualizări: 10,388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: