Gorjean judecat pentru tentativă de omor

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus joi trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului D.I., pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Fapta a avut loc pe 25 septembrie 2021, în jurul orelor 21.00, pe raza orașului Rovinari.

Atunci a fost un conflict între mai multe persoane, în fața magazinului „La Ghiță", un bărbat fiind înjunghiat în în abdomen și în zona toracelui stâng.

„Urmare a probatoriului administrat, s-a reținut că inculpatul D.I. în data de 25.09.2021, în jurul orelor 21:00, pe raza orașului Rovinari, județul Gorj, i-a aplicat persoanei vătămate B.T. două lovituri cu cuțitul, una în zona hemitorace anterosuperior stâng și una în regiunea abdominală paraombilicală stângă cu eviscerație, producându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 35-40 zile îngrijiri medicale, leziuni care au pus în primejdie viața victimei și care fără intervenția chirurgicală de urgență ar fi condus la deces, fiind întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de tentativă de omor“, a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Vizualizări: 1,589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: