Gorjean omorât cu securea de un italian

Crimă comisă cu sânge rece într-un apartament din sudul Italiei, în localitatea Castrovillari, din regiunea Calabria, victima fiind un bărbat din Târgu Jiu.

Conform publicaţiei lametino.it, Adrian Anghel avea 36 de ani şi la sfârşitul săptămânii trecute, sâmbătă noaptea mai exact, a petrecut în apartamentul lui Carmine Francesco Oliveto, cheful presupunând şi consum de alcool. Nimeni nu ştie în ce împrejurări s-a produs nenorocirea, cert este că proprietarul apartamentului a sunat către dimineaţă la carabinieri şi a anunţat că s-a trezit cu un cadavru în locuinţa sa. Oamenii legii nu au crezut o iotă din ceea ce a spus acesta şi au decis că el este autorul omorului, dispunând arestarea sa. Anghel fusese lovit direct în cap cu o secure, el neavând nicio şansă să mai supravieţuiască.

Gorjeanul decedat în regiunea Calabria, una dintre cele mai sărace şi violente din Italia, este cunoscut de către liderii comunităţii romilor din Târgu Jiu. Ion Mihai Ministru, reprezentantul etniei în cadrul Primăriei Târgu Jiu spune că Anghel nu avea o situaţie materială deosebită acasă. Fratele acestuia vinde haine în „Coleus”, el plecând în străinătate în speranţa că îşi va face acolo un trai mai bun. Rudele bărbatului nu au rude pentru a aduce acasă trupul neînsufleţit, cel mai probabil acesta urmând să fie înmormântat la mii de kilometri distanţă, în Italia.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: