Minoră, dispărută de acasă

O tânără de 16 ani din Târgu Cărbunești, pe nume Lorena-Mădălina Petrovici, a dispărut de acasă pe data de 22 noiembrie, la orele 19.30. Cea care a sesizat poliția că fata a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit este bunica sa, în vârstă de 64 de ani.  Lorena-Mădălina Petrovici are înălţimea de aproximativ 1,70 m, constituţie atletică, greutate aproximativ 60 kg, faţă rotundă, ten deschis, ochi căprui, păr castaniu, lung până la nivelul umerilor. Aceasta era îmbrăcată la data dispariției de la domiciliu cu pantaloni blue-jeans de culoare neagră, pardesiu în carouri culorile alb şi maro, pulover negru, pe gât, iar în picioare purta cizme negre, cu toc. Cei care pot să ofere informații în legătură cu minora pot să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112, ori 116.000.

Alte stiri pe scurt

Tineri beți și fără permis, la volan

Tinerii încalcă fragrant regulile de circulație, circulând fără permis sau în stare de ebrietate. În urma unui control inițiat de Poliția municipiului Motru în seara zilei de 22 noiembrie, P.I. de 22 de ani din Târgu Jiu a fost identificat în timp ce conducea fără permis. Acesta s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. De asemenea, ieri dimineață tot pe raza oraşului  Motru a fost depistat un tânăr de 26 de ani, I.I.  din comuna Miculeşti, care conducea în stare de ebrietate. Testat cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia  i s-a reținut permisul și acum este cercetat   pentru că a condus beat,

(A.A.)

Biciclist, rănit în trafic

Un biciclist a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri după ce a suferit un accident pe strada 9 Mai din municipiul Târgu Jiu. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că P.B., de 20 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe str. 9 Mai, din direcţia str. Ana Ipătescu către str. Victoriei, la efectuarea virajului la stânga, pe fondul neatenţiei, nu a acordat prioritate de trecere şi l-a acroşat pe I.F., de 63 ani, din localitate, care circula regulamentar, din sens opus, pe bicicletă. Biciclistul a fost accidentat ușor și a fost dus la spital pentru investigaţii și acordarea îngrijirilor medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ. În momentul de față continuă cercetările pentru a se stabili cauzele accidentului.

(A.A.)

La închisoare pentru că a condus beat

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna gorjeană Telești va executa opt luni de închisoare după ce a fost depistat conducând în stare de ebrietate. Totul s-a întâmplat anul trecut, pe 3 decembrie, când polițiștii acționau pe  DC 100 – Buduhala. Bărbatul prezenta o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. După aproape un an de zile de la săvârșirea faptei, mai exact pe 15 noiembrie 2011, instanţa de judecată a emis pe numele lui M.A., mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 8 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

(A.A.)

Vizualizări: 515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: