Gorjeancă bătută crunt de iubit. Bătaia, surprinsă de camera de supraveghere!

O tânără din Gorj a trecut prin clipe de coșmar. A fost bătută crunt de iubitul ei. Bărbatul și-ar fi ieșit din minți din cauza geloziei și a lovit-o crunt cu pumnii și picioarele. Scenele violente s-ar fi petrecut în Vatra Dornei, unde locuiește bărbatul.

Imaginile au fost surprinse chiar de o cameră de supraveghere. Femeia, de 38 de ani, a ajuns la spitalul din Vatra Dornei. Chiar tânăra, originară din Mătăsari, județul Gorj, a fost cea care a publicat imaginile pe Facebook. Ea l-a cunoscut pe bărbat în Olanda și au împreună un băiețel de doi ani.

"Ai comis-o din nou! Bei și mă lași pe stradă cu copilul după ce eu am grija de copiii tai! Să îți fie rușine ordinar de om ce ești! Îmi ameninți copilul că dacă vin cu el acasă din spital mi-l omori! Ce fel de tată ești, mă? Stau pe la ușă noaptea de frica și teroarea ta! Copilul meu e la spital singur și nu mă lași să îl aduc acasă mă acuzi că mă duc să mă culc cu bărbați! Oricât ar fi de umilitor trebuie să vadă toată lumea că ăsta ești tu cel real! M-am saturat sa mă prefac,că viața e roz lângă tine! Asta e realitatea", a fost mesajul postat de tânără pe Facebook.

Imediat imaginile au devenit virale. Au fost distribuite de sute de internauți care au tras un semnal de alarmă cu privire la coșmarul pe care îl trăiește femeia.

Polițiștii fac cercetări și îl caută acum pe agresor.

Galerie foto



Vizualizări: 8,079

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: