Gorjeanca Denisa Tîlvescu, locul întâi în Italia

Canotoarea Denisa Tilvescu a început competiţiile din anul 2019 cu o  victorie. Gorjeanca s-a clasat pe locul I în Italia, în întrecerea feminină de patru rame la cursele de selecţie ale Federației Italiene de Canotaj.

La competiţia la care a luat parte şi Denisa Tîlvescu s-au aflat printre adversari şi  numeroși campioni europeni și mondiali. Echipajul României care a luat parte la întrecerile din Italia, din care a făcut parte Denisa Tîlvescu, a terminat cursa pe primul loc. Denisa Tîlvescu a cucerit locul întâi alături de Ioana Vrînceanu, Viviana Bejinariu şi Mădălina Bereș. O altă canotoare din Gorj, Rovinari, Cristina Popescu, a luat locul doi alături de Amalia Bereș, Beatrice Parfenie şi Iuliana Popa. La masculin 4 rame, cele 4 bărci românești s-au clasat pe locurile 1,3,4 și 5.

Sportivi români se află în Italia unde se pregătesc de memorialul ”Paolo D’ Aloja”, competiție ce va avea loc în acest weekend la Piediluco, Umbria, Italia. Sportiva Denisa Tîlvescu se află în cantonament în Italia de la începutul lunii ianuarie alături de lotul olimpic al României care efectuează un cantonament  la Piediluco. Lacul din zonă permite desfășurarea antrenamentelor în condiții optime pentru canotori iar Federația Română de Canotaj caută ca, prin pregătirile centralizate efectuate acolo, să crească parametrii sportivilor în acest an preolimpic. Delegația României se va întoarce în țară pe 15 aprilie, dată de la care condițiile meteo vor permite antrenamentul specific și în ţară.

În zilele următoare loturile masculine şi feminine ale României vor participa la regata internaţională  ”Paolo D’ Aloja”, la Umbria. Memorialul Paolo D’Aloja va avea loc vineri, sâmbătă și duminică, 12-14 aprilie.

Vizualizări: 768

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: