Gorjeanca Maria Mirabela, calificată în ediţiile live la „Vocea României”

Maria Mirabela Cismaru, eleva de 17 ani din Târgu Jiu, a intrat la duel, dar s-a calificat în ediţiile live care vor urma de marţea viitoare la „Vocea României”. Gorjeanca este considerată una dintre cele mai frumoase fete din concurs.

Moga a vrut să le vadă la “Cântecul decisiv” pe Maria Mirabela Cismaru şi Monica Odagiu. Maria a convins printr-un plus de “atitudine şi nerv”, intrând în rândul celor 6 magnifici ai lui Marius, alături de Feli Donose, Vizi Imre, Cezar Dometi, David Bryan şi Robert Reamzy.

"Marius Moga mi se pare un tip foarte cool şi cred că mă înţeleg cu el foarte bine. Credeţi-mă oameni buni, aparenţele înşeală mult, nu pot să zic decât că Marius este un om de nota 10", a spus Maria Mirabela despre antrenorul său de la Vocea României, potrivit perfecte.ro.

Cat despre faptul că a fost comparată cu Antonia, Maria Mirabela s-a declarat încântată. "Îmi place foarte mult Antonia şi o apreciez mult pentru ceea ce face, este o artistă desăvârşită", a spus Maria Mirabela Cismaru pentru perfecte.ro.

Împreună cu Loredana Ciubotaru, Maria Mirabela a fost desemnată cea mai frumoasă concurentă de la Vocea României. "N-ar avea cum să nu mă bucure acest lucru, aş fi ipocrită să zic că nu contează pentru mine... Însă foarte mult, nu", mai spune concurenta din echipa lui Moga.

Maria Mirabela nu se teme de ce urmează la Vocea României. "Faptul că am fost pusă în duel cu cineva drag cu care mă înţelegeam foarte bine, chiar a fost cel mai greu moment. Nu ştiu daca am de ce să mă mai tem acum, fie ca publicul să decidă", spune tânăra, care a avut lacrimi în ochi când a aflat că s-a calificat.

SUSŢINERE

Elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional “Spiru Haret”, Mirabela speră ca profesorii şi conducerea şcolii să o susţină pentru a putea continua pregătirea sa muzicală.

PLANURI

Deşi este eleva unei clase cu profil bio-chimie, Mirabela Cismaru intenţionează să urmeze Facultatea de Jurnalism, dar muzica va rămâne pe primul plan.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: