Gorjeanul Dan Vasilică a readus FCU Craiova pe locul I

FCU Craiova a revenit pe locul I în Liga 2 după victoria înregistrată în meciul cu Petrolul. Oltenii l-au avut pe bancă şi de această dată tot pe gorjeanul Dan Vasilică, numit interimar după demiterea lui Nicolo Napoli.


După meciul cu Rapid, câștigat la pas de olteni cu 5-0, joc la finalul căruia Nicolo Napoli a fost demis din nou de Adrian Mititelu, pentru FCU Craiova a urmat etapa în care a stat, iar în week-end a avut un nou derby, cu Petrolul Ploiești, meci în care echipa condusă de gorjeanul Dan Vasilică s-a impus cu 1-0. Alb-albastrii nu și-au numit încă un antrenor principal, ci îl menţin interimar pe Dan Vasilică, cel care a condus echipa și la mijlocul săptămâni trecute, în turul 4 al Cupei României, fază în care s-a obținut o victorie cu 4-0 cu ACSO Filiași.

Vasilică a condus FCU Craiova de pe bancă și la derby-ul cu Petrolul, câştigat de olteni pe un teren unde ”găzarii” au pierdut încă două dintre cele trei meciuri desfășurate în acest sezon, cu Farul (scor 1-2) și Dunărea Călărași (0-1).

În urma acestei victorii oltenii pregătiţi de Dan Vasilică au revenit pe locul 1 în Liga 2 după o zi, şi s-au distanțat la șapte puncte de trupa ploieșteană.

Galerie foto


Vizualizări: 1,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: