Viitorul Târgu Jiu ar putea pierde meciul restanţă cu Aerostar

ACS Viitorul Târgu Jiu are programat pentru miercuri un meci restanţă cu Aerostar Bacău, partidă amânată din etapa a 7-a. În cazul acestui meci sunt posibile trei scenarii, inclusiv pierderea meciului cu 3-0 cum s-a întâmplat în cazul celor de la Pandurii.

Restanța din etapa a 7-a a Ligii a 2-a, dintre Aerostar Bacău și Viitorul Târgu Jiu, are șanse reduse să se dispute miercuri, din cauza faptului că gorjenii au în lot mai multe cazuri pozitive cu coronavirus în rândul fotbaliștilor. DSP a băgat echipa în carantină pentru şapte zile, inclusiv pentru ziua în care trebuia să aibă loc meciul, a informat liga2.ro.

Regulamentul pe timp de pandemie prevede faptul că o partidă se poate amâna o singură dată din cauza unei echipe.

Din câte se pare, la momentul actual, în calcul sunt luate trei variante: pierderea meciului la ”masa verde” de către ambele echipe, câștigarea partidei la ”masa verde” de către Aerostar Bacău sau confruntarea să fie pentru a doua oară reprogramată. Acest al treilea scenariu este cel mai puțin probabil a spus Doru Damaschin, preşedintele celor de la Aerostar, care  a luat legătura cu unul dintre oamenii aflați în comisia care decide ce se întâmplă cu partida de miercuri. ”Prima dată s-a reprogramat că aveam focar de infecții, acum nu se poate disputa pentru că ei au focar. Acum așteptăm decizia. O variantă e să piardă ambele echipe cu 3-0, o variantă e să se reprogrameze, iar o variantă e să câștigăm noi cu 3-0. Varianta de mijloc este cea mai posibilă, să piardă ambele cu 3-0. E puțin mai dificil de interpretat punctul din regulament, dar pe soluția aceasta se va merge cel mai probabil. Data trecută am fost noi vinovați, acum sunt ei infectați, și nu mai sunt dispuși cei care decid să se mai amâne din nou, și să piardă ambele echipe cu 3-0”.

Clubul gorjean a postat pe pagina sa de Facebook informaţia referitoare la infectări şi de vineri echipa nu s-a mai antrenat. Echipa lui Flavius Stoican preciza atunci că nu poate evolua în etapa a 9-a, cu SCM Gloria Buzău, lucru care s-a și confirmat oficial și care a dus la amânare, dar nu anunța nimic legat de restanța cu Aerostar.

Aerostar Bacău a jucat în runda a 9-a și a pierdut cu 2-3, pe teren propriu, cu Fotbal Comuna Recea.

Vizualizări: 385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: