Remiză albă pentru Gilortul cu satelitul FC Hermannstadt 2

Gilortul Târgu Cărbuneşti a remizat în ultima etapă a Ligii 3, pe teren propriu, cu satelitul celor de la FC Hermannstadt. Scorul partidei de la Cărbuneşti a fost 0-0, iar echipa lui Florin Popete continuă evoluţiile bune din acest sezon.

Meciul dintre Gilortul şi FC Hermannstadt 2 s-a disputat sâmbătă pe Stadionul „Cristinel Răducan” şi s-a încheiat nedecis, scor 0-0.  Acesta a fost al doilea rezultat de egalitate consecutiv pentru echipa pregătită de  Florin Popete, după egalul din etapa precedentă  de la Horezu.

Gilortul și FC Hermannstadt 2 au oferit un meci cu puține ocazii de poartă în care ambele echipe au ales să se apere mai mult decît să atace. Oaspeții au venit la Cărbunești să se apere supraaglomerat, să joace cartea contraatacului și să tragă de timp, reuşind să plece acasă cu un punct.

Cei de la Gilortul au recunoscut că nici jocul lor nu a strălucit precum la alte partide din acest sezon. „Jocul băieților noștri și-a pierdut din strălucirea ultimelor două deplasări şi nu am reușit să deschidem lacătul sibian. Dominarea sterilă și cele 11 cornere nu au fost suficiente şi am reuşit să câștigăm un singur punct. Poate data viitoare, la Petroșani!”, au scris cei de la Gilortul pe pagina oficială.

Gilortul a avut evoluţii destul de bune în acest sezon,  de la începutul campionatului înregistrând trei victorii, două egaluri şi două înfrângeri. Pentru Gilortul Târgu Târgu Cărbuneşti va urma etapa viitoare o deplasare la Jiul Petroşani.

Vizualizări: 321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: