Elvir Koljic, prima fotografie de la recuperare

Jucătorul Craiovei, Elvir Koljic, accidentat la meciul cu Poli Iaşi, a fost operat la data de 4 octombrie. Universitatea Craiova a publicat o primă fotografie a jucătorului care e în plin proces de recuperare.

Craiova a obţinut a şasea victorie consecutivă în Liga 1, după ce s-a impus în fața celor de la Poli Iași, 1-0, dar, partida a fost marcată de accidentarea groaznică a lui Elvir Koljic. „Pas cu pas, zi de zi” a fost postarea celor de la Craiova, fotografia cu vedeta oltenilor primind mii de like-uri, plus zeci de mesaje și distribuiri. „Dragonul nostru a început astăzi procesul de recuperare și sperăm să fie alături de noi în cantonamentul de iarnă. Forza Elvir!”, a fost mesajul de pe pagina clubului din Craiova. „Koljic a fost operat, a reușit, a fost externat, e la un hotel aproape de zona unde face recuperarea. Rămâne acolo o perioadă. 1 lună și jumătate nu are voie să pună piciorul jos. De fapt, el a început recuperarea de acum, la o zi sau două. Păcat că nu e acum și el cu noi, am fi fost și mai puternici”, a declarat Sorin Cîrțu.

 Antrenorul italian al Universităţii, Cristiano Bergodi, a subliniat absenţa lui Elvir Koljic, golgheterul echipei sale şi a anunţat când poate reveni bosniacul pe gazon: "Koljic este o pierdere foarte mare, asta e clar. Un jucător ca Elvir nu se găseşte uşor. Am luat un jucător ca Mamut, care nu are încă relaţii de joc cu coechipierii lui, la fel şi Tudorie, care vine după ce a fost depistat pozitiv, şi nu s-a antrenat mult. Cred că am ratat mai multe ocazii  în acest meci decât în multe alte meciuri disputate înainte. Încercăm să sudăm relațiile de joc, dar e clar că absenţa lui Koljic este importantă. Un vârf împins extraordinar. Va reveni probabil la începutul anului, şi trebuie să vedem fizic, dar şi mental cum va sta. Nu e uşor, dar operaţia a decurs bine. Cred că în retur îl vom avea în câteva meciuri, dar şi în playoff."

Vizualizări: 1,401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: