Un antrenor gorjean, numit interimar la FCU Craiova

Adrian Mititelu încă nu știe ce antrenor va numi la cârma lui FC U Craiova, după plecarea lui Marius Croitoru și spune că se gândește la tehnician străin. Ultimul tehnician cu care s-au făcut schimburi de mesaje a fost Costel Gâlcă pe care Mititelu nu l-a acceptat.

Adrian Mititelu spune că va numi un nou antrenor într-o săptămână. Cel puțin până la meciul cu FCSB, care va fi pe 13 noiembrie 2022, antrenor principal al oltenilor va fi Dan Vasilică, cel care nu deține licența Pro, el fiind preparator fizic, scrie ProSport.

Totuși, Adrian Mititelu a șocat pe toată lumea când a spus că a purtat discuții de la distanță cu Costel Gâlcă, cel care i-ar fi dat mesaje. Patronul oltenilor a explicat și motivul pentru care nu l-a acceptat pe Gâlcă. „Cu siguranță nu vom avea un antrenor mai devreme de săptămâna premergătoare meciului cu FCSB. 90% va veni un antrenor străin. M-am gândit și la Costel Gâlcă. Chiar ne-a trimis niște mesaje Costel Gâlcă prin… E un caracter deosebit, dar are și niște condiții foarte dure. Am mai adus eu un antrenor cu contract bun și ne-a falimentat. Să nu mai aud de așa ceva. Și cu ce răspunde Costel Gâlcă dacă nu îndeplinește obiectivul pe care i l-am trasat. Antrenorii doar vin și își asumă din gură. Vin, iau banii și pleacă. Nu salariul e problema, ci deciziile pe care le poate lua un antrenor. Vorbesc la modul general. Ce mult mi-aș dori să găsim un antrenor român, dar nu-l găsim. E o utopie”, a declarat Adrian Mititelu la Pro Arena.

Potrivit prosport.ro, de FCU Craiova se va ocupa în săptămânile următoare preparatorul fizic Dan Vasilică, cel care a mai fost interimar la echipa alb-albastră în două rânduri. Acesta ar fi întocmit deja un program de pregătire și este hotărât să îi forțeze pe jucători la antrenamente, pentru ca aceștia să revină la un nivel fizic bun.

Vizualizări: 513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: