Gorjeanul Dan Vasilică, preparator fizic la FCU Craiova

FCU Craiova, formaţie care are ca obiectiv promovarea în Liga 2, s-a reunit şi a anunţat staff-ul tehnic al antrenorului Eugen Trică. Printre cei patru antrenori care vor pregăti FCU Craiova se află şi gorjeanul Dan Vasilică, acesta fiind preparatorul fizic al oltenilor.

 FCU Craiova, formaţia din Liga 3 care a solicitat să evolueze  în viitorul sezon la Târgu Jiu dar şi pe cel de la Severin, a reluat antrenamentele cu un nou staff. Antrenorul principal Eugen Trică va avea alături de el în acest sezon şi un preparator fizic, gorjeanul Dan Vasilică, cel care a lucrat şi la Pandurii Târgu Jiu dar şi la alte formaţii de Liga 2 şi  3. Vasilică a promovat în Liga 3 cu Internaţional Băleşti după care a lucrat la ACS Şirineasa, fosta denumire a celor de la Energeticianul iar în ultima perioadă a lucrat la FC Argeş şi AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, formaţie promovată recent în Liga 2.

Ediţie.ro a prezentat componenţa staff-ului antrenorului principal al lui FC Universitatea Craiova, având cuvinte de laudă pentru noul preparator fizic: „Tehnicianul Eugen Trică îl va avea ca antrenor secund pe Adrian Filip, antrenor cu portarii Vali David, dar în Bănie a fost adus şi unul dintre cei mai buni preparatori fizici din fotbalul românesc, Dan Vasilică. Acesta a lucrat ultima oară la FC Argeş, iar Trică l-a cerut la Ştiinţa cu insistenţă”.

Până în acest moment la FCU au fost transferaţi Luică, Gugu, Stoenac, Dragu şi Pop, dar oficialii Ştiinţei se mai află în nengocieri şi pentru achiziţionarea altor jucători.

Galerie foto


Vizualizări: 2,243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: